Na vlně moderní elegance

Svět svatebního designu je neustále v pohybu, a tak není divu, že se s rokem 2024 objevují nové trendy, které přinášejí do světa svatebních obřadů svěžest a originalitu. Pro ty, kteří plánují svatbu v letošním roce, přinášíme svatební trendy, které budou dominovat letošní svatební sezóně.  

1. Barevná paleta s odvážnými kombinacemi:

Tradice bílé svatební výzdoby se pomalu posouvá k pestřejším možnostem. Páry se stále více odvažují experimentovat s barevnými paletami, ať už jde o pastelové tóny (letošní broskvovou), smělé kombinace nebo dokonce temnější odstíny. 

2. Sustainable Chic:

Udržitelnost se stává stále větší prioritou i ve svatebním průmyslu. Využívání živých květin na místo těch umělých, využití přírodnin  a přírodních materiálů do vazeb a vazby pro více účelů - například při obřadu a následné přenesení na hostinu apod.

3. Netradiční místa pro obřad:

Tradiční kostely a sály již nejsou jediným místem pro svatební obřady. Páry jsou stále více otevřené novým a netradičním místům, jako jsou lesní háje, pláže, staré továrny či umělecké galerie.

4. Technologické inovace:

Svět moderní technologie ovlivňuje i svatební průmysl. Nabízí se tak například řešení i pro hosty z velké vzdálenosti, nebo pro ty kteří nemohou být fyzicky přítomni, mohou se připojit online.

5. Boho Glam:

Bohémský styl stále zůstává populární, ale v roce 2024 se prolíná s prvky elegance a luxusu. Lehké látky, volné a vzdušné střihy doplněné o luxusní doplňky vytvářejí harmonický mix boho a glamour.

6. Personalizované detaily:

Páry dávají stále větší důraz na personalizaci svatebního dne. Od vlastních votivních svící až po iniciály značené ubrousky, vše se točí kolem vytváření unikátních a výjimečných detailů, které odrážejí jedinečnost jejich vztahu.

Svatební sezóna 2024 slibuje inovace, krásu a osobitý šarm. Nechte se tedy inspirovat trendy a vytvořme společně svatební den, který bude oslnivý a to především pro vás. Pro více inspirace nás sledujte na našem instagramu.